2016 kedvencek 1.rész

Sziasztok! 

Elég hamar ide ért az év vége, és a nagy összegzésben, eszembe jutott, hogy mennyi minden sok jóra is bukkantam ebben az évben. Külön szedem a sminkeket mert abból rengeteg van, így ebben a részben, arcápolás, hajápolás és bőrápolás lesz a fő téma.

Arcápoló videót készítettem ebben van pár termék amit itt nem soroltam fel. IDE kattintva megnézhetitek. Kérlek iratkozz fel a csatornámra is ITT illetve FACEBOOK oldalon is megtalálsz :) 

Így ezeket gondoltam megmutatom nektek: 

1. Arcápolás: 

 

sisleyouth-300-300.png

Legnagyobb kedvenc nappali krém terén kettő is van. Egy drágább és egy olcsóbb is. A drágább a Sisley Youth krémje, ami az első ráncokra van. Gyógynövényi teljes mértékben, és amint felteszem reggel érzem, hogy energia bomba az arcomnak. A másik nagy kedvenc a CLINIQUE PEP-START HYDROBLUR MOISTURIZER. Tökéletes primer és hidratáló krém egyben. Olyan állaga van mintha hab lenne, ez által könnyeb be tud szívódni. clinique-pep-start-hydroblur-moisturizer1s9.png

Éjaszakai krém terén 1 kedvencem van az Erborian Yuza SOrbet éjszakai kréme. Tökéletesen hidratál este, reggelre teljesen beszívódik és a sok C-vitamin ami benne van feltölti este az arcom. 

yuza-sorbet-nights-300-300.png

Ha szérum akkor csakis egy dolog amibe hittem és kitartottam az pedig a Shiseido Ultimune Power. Nyár elején találtam rá, mikor az arcom elég kritikus időszakot élt meg. Tökéletesen helyrehozta, és azóta is kitartóan az arcápolási rutinom része. 1-paris-gallery-shiseido-11229.jpg

2. Arctisztítás: 

estee-lauder-perfectly-clean-triple-action-cleanser1s-300-300.pngEbben az évben elég lusta voltam arctisztítás terén, így rászoktam a habzó lemosókhoz. Elhasználtam egy párat ebben az évben. A legnagyobb kedvenc Estee Lauder Prefectly Clean Triple. Tökéletesen MINDEN szennyeződést letisztított az arcomról. 

biotherm-biosource-balm-to-oils9-300-300.png

A másik kedvenc pedig,BIOTHERM BIOSOURCE BALM-TO-OIL DEEP CLEANSER & MAKE-UP REMOVER. Tökéletesen ápolja és hidratája is a bőrömet. Főleg ezt a hidegebb időszakban használtam. 

A másik nagy kedvenc ami arctisztításhoz való a Konjak szivacs. Én teljesen függő lettem, már minden nap ezzel a kis csodával tisztítom az arcom. Arra figyeljetek, hogy 2-3 havonta cseréljétek le mindenképpen. 

3. Hajápolás: 

Írtam már arról, hogy sajnos pikkelysömörrel szenvedek a fejbőrömön, és erre csak 1 terméket találtam a302631183_vichy-dercos-anti-dandruff-sampon-szaraz-korpa-ellen-anti-dandruff-treatment-shampoo-200ml.jpg Vichytől. Balzsamból rengeteget kipróbáltam már és a Joico az egyik legjobb. Írtam erről a termékről egy cikket itt találjátok. 

avon-arganolajos-hajapolo.jpg
Hajvégápolóból is egy nagyon nagy kedvencre leltem ebben az évben az Avontól. 1-2 pumpányi elég az egész hajvégre és tökéletesen puha és ápolt lesz. 

4. Testápolás: 

Sajnos nem tudom még mindig beiktatni rendszeresen a rutinomba a testápolókat, de rajta vagyok nagyon. Kedvenc testápolóim közé került, mondjuk az Yves Rocher mangós testápolója. De a tél elején ellátogattam a The Body Shopba és beszereztem egy testvajat. Hát... azóta szerelmesek vagyunk egymásba.

yves-rocher-mango-koriander-testapolos9-300-300.pngbs_thebodyshop_collection2.jpg

 

 

 Írjátok meg ti nekem, hogy mik voltak ebben az évben a kedvenceitek, esetleg valaki használja amiket én? 

Találkozunk legközelebb és köszönöm, hogy itt voltál ma velem. :) 

Puszii: Sári